Ne ide im zajedno

Pogba prijateljima jasno objasnio šta će se desiti ako Mourinho ostane u Unitedu

Endin Čaušević

Manchester United odavno nije lošije počeo sezonu u engleskom Premiershipu, a da stvari budu gore atmosfera u svlačionici ovog kluba je veoma loša.

Crveni đavoli se nalaze u velikoj rezultatskoj krizi, a čini se da se to neće riješiti tako lako jer Jose Mourinho nije baš u dobrim odnosima s pojedinim igračima. Naravno, u prvom planu nalazi se sukob s Paulom Pogbom koji je bez dileme jedan od najboljih igrača kluba s Old Trafforda.

Sukob Mourinha i Pogbe je eskalirao prošle sedmice na treningu kada je portugalski stručnjak odbio pružiti ruku Francuzu. To se Pogbi nije svidjelo i jasno je da vlada velika netrpeljivost među njima. The Sun prenosi da je Pogba otvorio dušu svojim prijateljima i objasnio im kako se osjeća.

Izvor blizak igraču Manchester Uniteda otkrio je za engleske medije da će Pogba sigurno napustiti klub u januaru ukoliko Mourinho i dalje bude trener ekipe. Francuski veznjak se već povezuje s Barcelonom, a navodno je čelnicima kluba jasno dao do znanja da moraju birati između njega i Mourinha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.