Mourinho: Jesam li se čuo sa Zidaneom? Pitaj tog iza sebe

Naljutili ga novinari

Mourinho: Jesam li se čuo sa Zidaneom? Pitaj tog iza sebe

Edmir Škorić

Manchester United sutra dočekuje Valenciju u okviru 2. kola grupne faze Lige prvaka i tim povodom je danas održana press konferencija na Old Traffordu.

Opet je u centru pažnje bio Jose Mourinho, menadžer kojem nikako da se poslože stvari u posljednje vrijeme i sa Unitedom je očajno krenuo u Premier ligu, a duel s Valencijom možda je prilika da se malo situacija poboljša.

Mourinhu je ipak važnije od duela s Valencijom bilo ono što se piše u engleskim medijima, koji tvrde da je on završio svoju epizodu u klubu i da će do kraja sedmice biti smijenjen. Prvo su ga pitali da li je razgovarao sa izvršnim direktorom Uniteda.

"To su privatne stvari. Ni ja vas ne pitam s kim ste razgovarali", rekao je Mourinho, a na pitanje da li se čuo sa Zidanom dodao:

"Pitaj ovog iza tebe", odgovorio je Jose i pokazao na novinara Suna.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da mi posao nije ugrožen. Činim sve što mogu da poboljšam stvari, mada mi izgleda da pojedinci u timu vjeruju više od nekih drugih", zaključio je Posebni.

Top Komentari

mlacenica1
Pravi krkan za nase lige
14 2
GGMU
Ja filozofije i govana
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi