Englezi se raspisali zbog današnje Salahove posjete hotelu Lowry

U istom hotelu živi i Jose

Englezi se raspisali zbog današnje Salahove posjete hotelu Lowry

E. Škorić

Engleski mediji su takvi, jedna fotografija im je dovoljna da naprave pravu senzaciju.

Ovaj put u središtu pažnje je Mohamed Salah, Egipćanin koji briljira već neko vrijeme u dresu Liverpoola.

Njega su paparaci ulovili kako izlazi iz hotela u kojem od 2016. godine, od kada je trener Manchester Uniteda, stanuje Jose Mourinho

Ipak, Salahova posjeta u hotelu Lowry ipak je zbog prijatelja, mada su u Engleskoj odmah počeli da zaključuju kako bi sjajni nogometaš možda mogao otići kod Josea u klub, a i pitanje je koliko dugo će još Portugalac ostati na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I dok je United u pravoj krizi i Mourinho se smatra velikim krivcem za sve, Salah u dresu Liverpoola nastavlja da oduševljava nogometnu javnost i njegov klub dijeli prvo mjesto u Premier ligi sa Cityjem.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ibrahim51
E Sallah -Sallah e jesi sirotinja nemas na sebi ni hlaca kako treba.Dodi pa ce mo ti sabrati parica da sebi kupis kako treba hlace.
4 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi