"Pogledao sam se u ogledalo, mislim da smo to svi napravili"

Nemanja Matić o krizi Uniteda

"Pogledao sam se u ogledalo, mislim da smo to svi napravili"

Edmir Škorić

U Manchester Unitedu nešto ne štima i odnos između igrača i Josea Mourinha nije baš najbolji.

Crveni vragovi su upisali tri poraza u prvih sedam kola i diglo se dosta prašine oko Unitedove slabe forme, a navodno se samo čeka da Mourinho dobije otkaz.

O svemu je govorio i veznjak Nemanja Matić.

''Uvijek je teško kad izgubite, posebice kad je u pitanju tako veliki klub. Teško je, ali to je nogomet. Takav je život. Sigurno je da smo svi željeli odigrati bolje i pobijediti, ali to se nije dogodilo. Znamo da smo odigrali užasno zadnjih nekoliko utakmica, svjesni smo toga, no mi igrači smo se dogovorili da ćemo dati sve od sebe da riješimo ovaj problem. To nam je obaveza. Nakon poraza u subotu, sjeli smo svi i otvoreno razgovarali", kazao je Matić, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znamo da je loše, ali dajemo sve od sebe. Znam da ne postoji niko ko se nije trudio. Osobno, reći ću da sam odigrao možda i najgoru utakmicu otkako sam u Unitedu, a onda sam se pogledao u ogledalo i zapitao se što to pogrešno radim. Svako od nas je isto to napravio'', dodao je Matić.

Matić tvrdi da je Mourinho odlučan da spasi United i izvuče iz krize, a da li će imati dovoljno vremena za to, tek ćemo da vidimo, ali ovakav United definitivno niko ne želi da gleda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alkma
Nemate vi tim nikakav stoga i necude rezultati
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi