Zvijezda Juventusa u problemima

Portugalcu se ne piše dobro: Advokati izlaze u javnost sa novim dokazima protiv Ronalda

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo optužen je za silovanje djevojke u Las Vegasu 2009. godine.

Kathryn Mayorga optužila je Cristiana da ju je natjerao na analni seksi i da nakon svega ima psihičke posljedice koje su joj promijenile život.

Ronaldo je naravno sve optužbe o silovanju odbacio. Najavio je tužbe zbog klevete, ali Kathryn ne odustaje od svojih navoda.

Njeni advokati su za večeras zakazali press konferenciju u Las Vegasu na kojoj će javno objaviti nove dokaze protiv Ronalda i nove informacije vezane za slučaj i koji bi napadaču Juventusa mogli uzrokovati nove probleme.

Policija u Las Vegasu je 2009. godine zaprimila prijavu o seksualnom napadu. Međutim, slučaj je ubrzo zatvoren, a Ronaldo je godinu dana kasnije platio 375.000 dolara Mayarogi da ne izlazi u javnost sa optužbama.

Ipak, osam godina kasnije ona ja odlučila da javno progovori. Slučaj je ponovo otvoren i Portugalac bi se mogao suočiti sa zatvorskom kaznom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.