Pojavio se video Ronalda i djevojke koja tvrdi da ju je silovao

Sve se dogodilo u Las Vegasu

Pojavio se video Ronalda i djevojke koja tvrdi da ju je silovao

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo proteklih dana se nalazi u središtu pozornosti zbog optužbi za silovanje.

Ronaldo je, naime, optužen kako je 2009. godine analno silovao 34-godišnju studenticu iz Las Vegasa Kathryn Mayorgu, koja je sa cijelom pričom odlučila izaći u javnost zbog teških psihičkih posljedica koje su joj radikalno promijenile život.

U svojoj ispovijesti izvjesna Kathryn je otkrila kako je Ronalda upoznala u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je prišao i ponudio joj piće. Dala mu je broj telefona, a kasnije se 'druženje' nastavilo u hotelu u kojem je nogometaš Juventusa odsjeo.

"Sve je počelo kada sam se otišla presvući u kupaonicu. Ušao je za mnom i zamolio me da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Idiot. Mislila sam u početku da se radi o šali, ali ispostavilo se da je taj nogometaš koji je toliko poznat i zgodan ustvari luđak i perveznjak", kazala je, između ostalog, Kathryn.

Tabloid The Sun objavio je i videozapis iz noćnog kluba u kojem su se upoznali Ronaldo i Kathryn. Prema onome što se vidi, njihovo druženje je bilo prisno, stalno su se grlili i strastveno plesali...

Video pogledajte OVDJE!

Top Komentari

mlacenica1
Ronaldo plese ko moja nana. I ima extra potez kad je kao nesto izgubio na podu :)
6 2
Lud
Ja ipak mislim da je on ovdje silovan .
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi