Istraga za silovanje počela: Ronalda bi mogao koštati jedan jedini detalj!

Gdje je nestao lančić?

Istraga za silovanje počela: Ronalda bi mogao koštati jedan jedini detalj!

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo našao se u centru pažnje medija nakon što je američka manekenka Kathryn Mayorga odlučila da se oglasi i optuži fudbalera Juventusa da ju je brutalno silovao 2009. godine.

Mayorga je za američke medije izjavila da je nakon devet godina šutnje odlučila da otkrije javnosti da ju je Ronaldo silovao u jednom luksuznom hotelu u Las Vegasu. Navodno, Portugalac joj je tada platio skoro 300.000 funti da o tome nikome ne smije pričati, ali da jednostavno više nije mogla to čuvati u sebi.

Ronaldo se ekspresno oglasio nakon ovih priča i poručio da su to lažne informacije. Portugalac je rekao da neće dozvoliti da neko koristi njegovo ime kako bi postao popularan, a pogotovo da ga optužuje da je uradio tako gnusnu stvar. Međutim, priča je postala veoma aktuelna, a policija u Las Vegasu je ponovo otvorila istragu.

U jednoj svojoj izjavi Kathryn je izjavila da je Ronaldo tu noć na sebi imao lančić kojeg od tada više nikada nije nosio. Ona je opisala kako lančić izgleda, a medijima u Americi nije dugo trebalo da pronađu fotografije Ronalda na kojima nosi isti lančić.

"Vrištala sam i govorila ne, ne, ne, ne. Molila sam ga da prestane, ali on je skočio na mene i imao svoj lančić na kojem je bio krst. Pitala sam ga šta će Bog reći na to što mi radi. Želim samo pravdu, ne zanima me nikakav novac. Hoću samo da cijeli svijet zna istinu", rekla je Kathryn.

 In a letter, allegedly given to Ronaldo's lawyers, Mayorga says: 'You jumped on me from behind, with a white rosary on your neck'

Top Komentari

Chupy
Ma ides u picku svoje materine, uzela si tada 300000 funti cca pola miliona eura i sutila 9 godina. Uzivala, trosila, provodila se! Sad kad si pare potrosila, odjednom te silovao! Mars u 3 pm, vise si ti zelila da te pojebe nego sam on! Sad hoces popularnosti itd I odjednom ce to da ti nije bitan novac postati da tvoj advokat trazi 5-6miliona jer si pretrpila tolike neugodnosti. Ako ti nije bitan novac, vrati tih 300 000£ fino, reci ne treba mi to i idemo se suditi. Sve drolja do drolje.
58 1
Chupy
Vidi samo u pm kako ga gledas na toj slici, pametnome dosta!! Tu bi mu sjela na karinu pred hiljadu ljudi a nesto trabunjas!
52 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi