Problemi za Ronalda tek počinju zbog optužbi za silovanje!

Policija Las Vegasa otvorila istragu

Problemi za Ronalda tek počinju zbog optužbi za silovanje!

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo našao se u velikim problemima nakon što je ponovo optužen za silovanje od nekadašnje američke studenticve Kathryn Mayorga.

Kathryn je za američke medije odlučila izjaviti da ju je Ronaldo brutalno silovao 2009. godine u jednom luksuznom hotelu u Las Vegasu. Također, dodala je da joj je igrač Juventusa platio čak 287.000 funti da ne govori o onome što se dešavalo te noći, a Ronaldo je ekspresno demantovao sve ove navode.

Ipak, čini se da problemi za Ronalda tek počinju jer je policija u Las Vegasu ponovo počela istragu oko navodnog silovanja. Detektivi rade na osnovu priče koju je ispričala Kathryn, te će pokušati doći do dokaza, naravno, ukoliko je ova priča istinita.

Amerikanka je dodala da više jednostavno nije mogla držati u sebi ono što se dešavalo te noći i da je morala to javno reći iako je imala dogovor s Ronaldom. Ipak, svi su ovu priču uzeli s rezervom jer nije prvi put da se na ovaj način pokušavaju zloupotrijebiti poznate ličnosti. No, više informacija znat će se nakon istrage američke policije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi