(Foto: EPA)

Želi pojačati defanzivu

Mourinho u Podgorici zbog reprezentativca Srbije

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno će sutra boraviti u Podgorici na utakmici reprezentacija Crne Gore i Srbije.

Posebni traži januarska pojačanja za United, a jedna od želja mu je defanzivac Fiorentine i reprezentativac Srbije Nikola Milenković.

Mourinho je čuo sve najbolje pohvale za 20-godišnjeg fudbalera. Vjeruje kako bi on mogao riješiti probleme u odbrani Uniteda i odlučio se sam uvjeriti u njegove kvalitete na meču protiv Crne Gore.

Milenković je standardan član Fiorentine ove sezone. Njegovi nastupi su zaista odlični i nije nikakvo čudo što ga Manchester United želi u svoje redove.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Također, pored Milenkovića, Mourinho će gledati i veznjaka Lazija Sergeja Milinkovića-Savića koji se odavno povezuje sa prelaskom u tim sa Old Trafforda.

Susret Crna Gora - Srbija se igra sutra od 20:45.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.