Milenković: U Podgorici nas očekuje paklena atmosfera

Reprezentativac Srbije

Milenković: U Podgorici nas očekuje paklena atmosfera

Srbija će u trećem i četvrtom kolu Lige nacija gostovati Crnoj Gori i Rumuniji, protiv kojih mladi stoper Nikola Milenković očekuje svih šest bodova.

Prvi meč Orlovima predstoji sutra u Podgorici, gdje Milenković očekuje paklenu atmosferu.

"Crnogorci su optimisti, ali njihovo je pravo da pričaju i najavljuju pobjedu, a naše je da gledamo sebe i da se spremimo na najbolji način. Atmosfera će biti paklena, ali mi smo isključivo fokusirani na teren", rekao je Milenković, te dodao:

"Sljedeće utakmice neće biti lake, ali idemo sa ambicijom da pobijedimo. Nedostajat će nam dva najiskusnija igrača Kolarov i Matić, ali vjerujem u naš kolektiv i ekipu koja želi napredovati poslije svakog okupljanja".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Meč Crne Gore i Srbije igra se u četvrtak od 20:45 sati u Podgorici, dok je duel sa Rumunijom zakazan za tri dana kasnije u Bukureštu od 15 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi