Svojim ponašanjem prije, za vrijeme i nakon utakmice, kao i odnosom prema gostujućim navijačima, sve navijačke grupe i navijači naše reprezentacije su pokazali kako se bodri državna reprezentacija

Predivan ambijent na Grbavici

NFSBiH se zahvalio publici: U svijet ste poslali lijepu sliku o našoj državi

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u zaista prelijepom ambijentu stadiona Grbavica savladala Sjevernu Irsku sa 2:0.

Odlično ispunjene tribine i navijanje bez ijednog incidenta, uz lijepu koreografiju na početku utakmice, bili su povodi NFSBiH da uputi javnu zahvalnicu svim koji su prisustvovali utakmici i svjedočili još jednoj pobjedi Zmajeva.

"Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine upućuje iskrenu zahvalnost svim navijačima koji su sinoć na utakmici protiv Sjeverne Irske bili naš dvanaesti igrač, oni koji su svojim fer i nadasve sportskim navijanjem donijeli prevaga na našu stranu.

Odanost i ljubav prema reprezentaciji pjesmom i dlanovima se prenijela na teren, što je bio dodatni motiv našim momcima koji su ostavili i zadnji atom snage na terenu za veliku i značajnu pobjedu.

Svojim ponašanjem prije, za vrijeme i nakon utakmice, kao i odnosom prema gostujućim navijačima, sve navijačke grupe i navijači naše reprezentacije su pokazali kako se bodri državna reprezentacija, a koreografijom na tribinama su poslali veoma lijepu sliku u svijet o našoj državi", poruka je NFSBiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.