Dobre vijesti: Džeko i Pjanić 'preživjeli', nema suspendovanih za Austriju
Srećom, svi fudbaleri koji su bili u opasnosti od suspenzije su se sačuvali kartona na Grbavici

Četvorica strepila od suspenzije

Dobre vijesti: Džeko i Pjanić 'preživjeli', nema suspendovanih za Austriju

Pored rutinske 2:0 pobjede nad Sjevernom Irskom na Grbavici, još jedna dobra vijest stiže iz tabora naše reprezentacije.

Pred meč sa Sjevernoircima, četvorica bh. reprezentativaca su strepila od drugog žutog kartona tj. suspenzije za meč sa Austrijom - Edin Džeko, Miralem Pjanić, Eldar Ćivić i Ibrahim Šehić.

Na sreću, niti jedan od pomenutih fudbalera nije zaradio javnu opomenu pa Robert Prosinečki može biti miran. Naravno, ne treba spominjati koliki bi hendikep za naš tim bio izostanak Džeke ili Pjanića, a kamoli obojice istovremeno.

Jedini fudbaleri našeg tima koji su u susretu sa Sjevernom Irskom dobili žuti karton su Muhamed Bešić i Haris Duljević.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, meč Austrije i BiH igra se 15. novembra na Ernst Happel stadionu u Beču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi