Edin je u januaru 2018. godine bio jako blizu prelaska u Chelsea. Ipak, zbog porodice je odlučio ostati u Romi, a umjesto njega londonski klub je doveo Alvara Moratu i promašio je (Foto: EPA)

Iskren odgovor bh. dijamanta

Džeko o povratku u Premiership: Za mene je kasno, ali nikad se ne zna

Midhat Šljivak

Edin Džeko je odličnim igrama u dresu Rome privukao veliku pažnju na sebe.

Ponovo za njega pokazuju interes ekipe iz engleske Premier lige, a povezuje se sa West Hamom, Crystal Palaceom, Cardiffom i Southamptonom.

Međutim, bh. dijamant nema namjeru da napusti Romu, ali je u izjavama uvijek oprezan, jer u svijetu fudbala se nikad ne zna.

"Vjerovatno je kasno za moj povratak u Premier ligu, ali nikad se ne zna. Vidjećemo", rekao je Džeko, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Volim engleski fudbal, igrao sam u Premier ligi četiri i po godine i uživao sam. Međutim, u Romi sam veoma sretan", istakao je Džeko.

Kapiten reprezentacije BiH je ugovorom za Romu vezan do ljeta 2020. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.