Roma posvetila objavu Džeki: Samo je jedan Dijamant
(Foto: EPA) Edin Džeko je u sedam ovosezonskih utakmica Serije A postigao dva gola, dok je u dva meča Lige prvaka upisao tri pogotka.

Pred Vučicom su novi izazovi u Seriji A

Roma posvetila objavu Džeki: Samo je jedan Dijamant

Nakon sjajne partije protiv Sjeverne Irske u dresu reprezentacije BiH, Edin Džeko se vratio u svoju Romu koju već za vikend očekuju novi izazovi u Seriji A.

U Romi su očigledno presretni što im se Džeko vratio i što, sudeći prema igrama u dresu BiH, polako hvata pravu formu, pa su mu na zvaničnom Twitteru posvetili posebnu objavu.

Uz njegov "gif" na kojem su ispisane poruke poput "bosanski dijamant" i "gol mašina" su poručili: "Samo je jedan Edin Džeko!"

Inače, Roma u subotu od 15:00 sati dočekuje SPAL na svom Olimpicu i imaće sjajnu priliku nastaviti niz pobjeda nakon nešto slabijeg starta sezone. Vučica je tako već vezela tri trijumfa u Seriji A, protiv Frosinonea, Lazija i Empolija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi