Madridski tim je u seriji nešto slabijih rezultata. Treneru Juleno Lopeteguiju se trese stolica i vrlo lako bi se moglo desiti da ga kiks košta posla (Foto: EPA)

Sjajan kadar

Fotografija sa treninga Reala oduševila je sve: Riječi su bespotrebne

Midhat Šljivak

Madridski Real priprema se za meč 9. kola La Lige protiv Levantea.

Jutrošnji trening Kraljeva obilježila je zanimljiva fotografija, a glavne uloge su imali lijevi bek Marcelo i napadač Karim Benzema.

Fotograf je uhvatio pravi trenutak kada je Brazilac sa svojom poznatom čupavom kosom stao iza Francuza i dobio je zanimljivu fotografiju.

Naravno, na društvenim mrežama je ovo izazvalo zaista veliku pažnju, a riječi su bespotrebne.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije ni čudo što je ova fotografija izazvala broje osmijehe na licima.

Meč Real Madrid - Levante igra se sutra. MOZZART je na goste ponudio veoma atraktivnu kvotu, a Kraljevi su postavljeni kao apsolutni favoriti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.