Real putuje u Afriku na meč Kupa Kralja
Lagan zadatak imaće i branitelj naslova najboljeg tima u Kupu Kralja ekipa Barcelone. Oni će također igrati sa trećeligašem, a njihov je protivnik Leonesa (Foto: EPA)

Španska enklava na sjeveru Afrike čeka Kraljeve

Real putuje u Afriku na meč Kupa Kralja

M. Šljivak

Madridski Real svoj meč četvrtog kola Kupa Kralja odigraće u Africi.

Kraljevi su na žrijebu izvukli španskog trećeligaša UD Melillu, tim koji je smješten u Sjevernoj Africi, odnosno u jednoj od španskih enklava.

Melilla i Ceuta su dvije španske enklave na Sjeveru Afrike, pa će tako dolazak španskog velikana sigurno biti veliki događaj za ovaj mali tim.

Utakmica Mellila - Real Madrid biće odigrana 31. oktobra ili 1. novembra, dok se revanši svih utakmica igraju između 4. i 6. decembra.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi