(Foto: EPA) Mourinho je svojim provociranjem zamalo izazvao sukob sa igračima Juventusa. Ipak, brzo se sve smirilo

Nakon pobjede nad Juventusom

Stižu prve reakcije na Mourinhovu provokaciju: Scholes nije impresioniran

Manchester United je nakon spektakularnog preokreta i dramatične završnice stigao do pobjede nad Juventusom u Torinu rezultatom 1:2.

Nije se činilo većim dijelom susreta da United može do pobjede, ali kada su Crveni đavoli ipak smogli snage za preokret i njihov trener Jose Mourinho je dočekao svojih pet minuta.

Provocirao je nakon zadnjeg sudijskog zvižduka navijače Juventusa i zamalo izazvao sukob sa fudbalerima Stare dame, a to se nije svidjelo ni legendi United Paulu Scholesu.

"Trebate imati malo stila kada pobijedite. Mislim da nema potrebe za takvim stvarima... Idi do tribine i pozdravi svoje navijače", izjavio je Scholes, pa dodao:

"Ono što je uradio je potpuno bespotrebno, ali on je jednostavno takav".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.