Kolumbijac je nezadovoljan

Napeto u Bayernu: Skandal na relaciji Rodriguez - Salihamidžić

Bayern nije pretjerano uvjerljivo krenuo u novu sezonu. Premda se očekivalo da će Bavarci ponovo biti dominantni u prvenstvu, nakon deset odigranih kola na kontu imaju 20 bodova i nalaze se na trećem mjestu sa četiri boda manje u odnosu na vodeću Borussiju Dortmund.

Ponajviše su, naravno, nezadovoljni Bayernovi navijači koji su u nekoliko navrata tražili promjene na klupi, ali rukovodstvo kluba je stalo uz Niku Kovača koji, barem za sad, nema razloga za brigu.

Mediji u Njemačkoj pišu kako Kovač trenutno ima velikih problema u održavanju discipline Bayernove svlačionice. Leđa mu je okrenulo nekoliko nogometaša, među kojima je James Rodriguez koji je javno kritikovao Kovača, a čini se da Kolubmijac nije u ništa boljim odnosima ni sa Hasanom Salihamidžićem.

Da se situacija u Bayernu ne smiruje svjedoči i informacija koju je plasirao ugledni Bild. Prema natpisima njemačkog lista, Rodriguez je nakon utakmice u Mainzu, gdje je Bayern prije desetak dana slavio sa 2:1, odbio da se rukuje sa Salihamidžićem kojeg je to razljutilo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Griješiš...", navodno je Salihamidžić na španskom rekao Rodriguezu.

Nadao se Rodriguez da će nakon teških sezona u Realu naći sreću u Bayernu, ali idila za njega nije dugo trajala. Priliku u Bayernu dobija sve rjeđe...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.