Supruga Bayernove zvijezde napala Kovača, stigao odgovor
Bivšem selektoru hrvatske nogometne reprezentacije Niki Kovaču, jednostavno, ruže ne cvjetaju u Bayernu

Sada su i supruge krenule u obračun

Supruga Bayernove zvijezde napala Kovača, stigao odgovor

Niki Kovaču definitivno nije lako. Iako je hrvatski strateg s Bayernom nanizao nekoliko pobjeda, proteklog vikenda stigao je hladan tuš, odnosno remi na domaćem terenu sa - Freiburgom (1:1).

Dodatno je to razbjesnilo navijače koji od rukovodstva kluba traže promjene na trenerskoj klupi, a za to je i supruga Thomasa Müllera, Lisa, koja je poslije utakmice s Freiburgom objavom na Instagramu kritikovala Kovača jer je njezin dragi priliku dobio tek u finišu.

"Trebalo je više od 70 minuta da (Kovač) shvati očigledno (i uvede Müllera)", napisala je Lisa uz fotografiju na kojoj Niko daje posljednje upute napadaču uoči ulaska u igru.

Izazvalo je to dosta bure u Njemačkoj, a nije trebalo dugo čekati ni da Kovač po prvi put prokomentariše taj slučaj.

"Nisam osvetoljubiv čovjek, vjerujte mi. Za mene je to prošlost", poručio je Kovač.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mediji u Njemačkoj, s druge strane, nagađaju da je razlog zašto Müller sve manje igra taj što je Kovač prepoznao da je Nijemac jedan od onih koji su protiv njega i njegovih metoda rada u Minhenu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Ovaj Muller je pravi Moler hahaha,ma majstore idi 2 Bundesligu!!!
25 7
Edy
nema to nikakve veze,mülleru je i mjesto na klupi ,jos je to i dobro on sjedi na klupi bayerna i to je puno za njega
25 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi