Damir Doborac s dosta uspjeha ove sezone vodi rukometaše Gračanice, koji su u 11. kolu došli do prvog mjesta na tabeli

Rukometaši Gračanice slave veliku pobjedu

Damir Doborac: Hvala Bogu prvi smo, nadam se da ćemo tu i ostati

Edmir Škorić

Proslavljeni bivši bh. reprezentativac Damir Doborac danas s dosta uspjeha vodi ekipu Gračanice.

Gračanlije su u prepunoj dvorani Luke sa 25:21 u derbiju savladale Bosnu Visoko i sada su na čelu tabele.

"Hvala na čestitkama. Moram stvarno da čestitam svojim igračima. Poosan sam na njih jer smo u ovako maloj rotaciji izdržali sedam utakmica. I prije utakmice smo rekli da je ovo samo jedna utakmica u nizu. Nas čekaju još dvije utakmice do kraja polusezone, e onda tek možemo da vidimo gdje smo i šta smo. Ali stvarno je zaista veliko ovo što su igrači dosad napravili", rekao je Doborac, dodavši:

"Bili smo svjesni naše kvalitete i rada i znali smo da su rezultati morali doći. Hvala Bogu, prvi smo na tabeli i ja se nadam da ćemo tu i ostati. Čestitam našim navijačima i njima poklanjamo ovu pobjedu", između ostaog je kazao Doborac.

Gračanica poslije 11 kola ima devet pobjeda i dva poraza, odnosno 27 bodova, dok je Bosna druga s 24 boda i utakmicom manje. Ono što je sigurno, Gračanica se ne šali i bit će do kraja sigurno jedan od favorita za osvajanje titule.

U narednom kolu Gračanlije gostuju ekipi Sloge Gornji Vakuf - Uskoplje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.