Morati nije bilo nimalo lako što je ponovo ostao na klupi.

Očito je bio vrlo razočaran

Ništa sa susreta Crystal Palace - Chelsea nije zanimljivo kao Moratina fotografija sa klupe

Španski napadač Alvaro Morata ponovo proživljava teške trenutke u Chelseaju. 

Morata je u londosnki klub stigao na ljeto 2017. godine iz Real Madrida, ali se na Stamford Bridge stadionu nije snašao najbolje.

Prije mjesec ili dva se činilo da polako ulazi u pravu formu, ali ponovo je 'pao' i sada mečeve počinje sa klupe za rezerve.

Tako je i danas kada Chelsea gostuje kod Crystal Palacea, a Maurizio Sarri je šansu od prve minute u napadu dao Olivieru Giroudu.

Morata je ostao na klupi, a to mu je očito teško palo pa je odlučio da prekrije lice pred sami početak meča što su zabilježili fotoreporteri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova fotografija je vrlo brzo postala hit na internetu:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.