Bayern poslao ponudu za mladu nadu Chelseaja
Iako je prošao sve omladinske selekcije Engleske, Hudson-Odoi i dalje ima pravo igrati za selekciju Gane, odakle je porijeklom (Foto: EPA)

Bavarci žele Hudson-Odoija

Bayern poslao ponudu za mladu nadu Chelseaja

M. Šljivak

Minhenski Bayern poslao je zvaničnu ponudu ekipi Chelseaja za 18-godišnjeg ofanzivca Calluma Hudsona-Odoija.

Kako navodi Sky Sports, Bayern je londonskim Plavcima ponudio 15 miliona eura, plus bonuse za ovog fudbalera i sada čekaju odgovor.

Međutim, Chelsea će prema informacijama iz Engleske ipak tražiti nešto više novca. Hudson-Odoija su spremni pustiti, ali u "paketu" vrijednom 25 miliona eura.

Hudson-Odoi želi u Minhen. Uvjeren je da je Bayern prava prilika za njega i ne vidi Chelsea kao tim koji će mu u budućnosti pružiti dovoljno šanse za igru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern mladog fudbalera želi već u januaru. Ipak, ako Chelsea odbije ponude, Bavarci će po omladinskog reprezentativca Engleske krenuti narednog ljeta.

Hudson-Odoi je ove sezone odigrao samo 42 minute u Premiershipu, ali je dobio šansu u četiri utakmice Evropske lige u kojima je postigao jedan gol i upisao je asistenciju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi