Bakayoko: Sretan sam u Milanu, ali ne znam šta će biti

Francuski vezni fudbaler

Bakayoko: Sretan sam u Milanu, ali ne znam šta će biti

Francuski vezni fudbaler Tiemoue Bakayoko poručio je još jednom da je sretan u Milanu, ali da još nije poznato šta će se desiti na kraju sezone.

Podsjetimo, Bakayoko se trenutno nalazi na posudbi u Milanu iz Chelseaja, ali u klubu sa San Sira se za sada nije baš najbolje snašao i jedan je od najkritikovanijih igrača tima.

Postojalo je i dosta špekulacija da bi mogao otići već u januarskom prelaznom roku, ali čini se da od toga ipak neće biti ništa.

"Mislim da se ništa posebno nije promijenilo otkad sam stigao. Radim naporno na treninzima i kada se trudite stvari se mijenjaju. Sretan sam jer igram dobro. Budućnost? Sretan sam ovdje, ali budućnost nije samo u mojim rukama, već u rukama Chelseaja i Milana. Razgovarat ćemo na kraju sezone i vidjeti šta ćemo uraditi", rekao je Bakayoko za MilanNews.it.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, on je u toku aktuelne sezone odigrao ukupno 20 utakmica. Za sada nije popunio kolonu 'golovi' i 'asistencije'.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blueboy
Da ste bolje upuceni a ne da pisete gluposti znali bi da je se Bakayoko preporodijo i da se vraca na ono staru
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi