U prvom susretu ova dva kluba, koji je igran početkom sezone na Anfieldu, nije bilo golova, ali večeras se ipak očekuje da neće biti tako dosadno.

Mogu li se Građani vratiti u borbu za titulu?

Meč sezone u Premiershipu: Manchester City ili Liverpool?

Fudbaleri Manchester Cityja i Liverpoola večeras će na stadionu Etihad odigrati susret 21. klola engleskog Premiershipa koji bi mogao biti ključan kada je u pitanju borba za titulu šampiona.

Nakon 20 odigranih kola Liverpool je lider prvenstva sa čak 54 osvojena boda, dok je City trenutno trećeplasirani sa sedam bodova manje. U slučaju večerašnjeg poraza možemo reći da bi Građani na neki način bili otpisani kada je u pitanju borba za titulu.

Upravo zbog toga tim Pepa Guardiole će na sve načine pokušati da dođe do tri boda, dok će Redsi svakako pokušati iskoristiti svoje šanse i otići na vjerovatno nedostižnih plus 10.

Ovaj susret privlači veliku pažnju i kod ljubitelja klađenja koji teško mogu predvidjeti ishod obzirom da je zaista sve moguće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kladionica MOZZART je spremila kvote za ovaj susret, a po njima se može vidjeti da je City blagi favorit. Na Građane je koeficijent 2,20, dok je na Liverpool 3,25. Mnogima je u ovom slučaju zanimljiva i kvota od 1,60 na tip 'oba daju gol'.

Svemu dodajmo da večerašnji meč na stadionu Manchester Cityja počinje od 21.00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.