Navijači Liverpoola ne mogu da vjeruju šta to čuju od svog bivšeg igrača

Zauzeo stav s kojim se mnogi ne slažu

Navijači Liverpoola ne mogu da vjeruju šta to čuju od svog bivšeg igrača

Engleska javnost uveliko bruji o sutrašnjem derbiju Premier lige kojeg će na Etihadu odigrati Manchester City i Liverpool, dva najozbiljnija kandidata za naslov prvaka.

Nakon 20 kola, Liverpool je prvi na tabeli sa čak sedam bodova prednosti nad Manchester Cityjem. U slučaju pobjede, Redsi bi ostvarili dvocifrenu bodovnu prednost i zaista bi se približili toliko željenom naslovu prvaka, ali ima i onih koji misle drugačije.

Bivši napadač Liverpoola Stan Collymore iznio je poprilično šokantnu tvrdnju da se prvak Engleske već zna, te da Liverpoolu neće značiti ništa čak i ako sutra slavi sa 5:0.

"Čak i ako Liverpool pobijedi sa 5:0 na Etihadu, moj favorit za naslov ostaje Guardiolin Manchester City. Bilo koja pobjeda Redsa značila bi da je Jurgen Klopp definitivno pronašao šifru za svoje rivale, posebno ako znamo da je Liverpool izbacio City u četvrtfinalu prošlosezonske Lige prvaka. Međutim... City ima veće kapacitete", rekao je Collymore, te obrazložio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Oni su u stanju da odigraju 15 utakmica bez poraza, a Liverpool nije. Znam da bi Liverpool mogao izgubiti deset bodova razlike, posebno kada uzmemo u obzir koliko je utakmica ostalo do kraja sezone".

Stan Collymore je za Liverpool nastupao u periodu od 1995. do 1997. godine, odigrao je 64 utakmice i postigao 28 golova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
Zna covjek da je Liverpool luzerski tim sa luzerskim mentalitetom hah
22 40

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti