Guardiola iz Barcelone dovodi pojačanje za 160 miliona eura?

Bivši igrač Redsa na meti Građana

Guardiola iz Barcelone dovodi pojačanje za 160 miliona eura?

E. Čaušević

Januarski prelazni rok jučer je zvanično počeo, a mnoge špekulacije danas su se pojavile u fudbalskoj javnosti.

Manchester City će ove sezone voditi veliku bitku u Premiershipu za odbranu naslova prvaka Engleske jer Liverpool igra nevjerovatno i ima sedam bodova prednosti. Ovi timovi se sastaju upravo sutra na Etihadu, a ekipi Pepa Guardiole potrebna je potreba kako bi ostali u borbi za prvo mjesto.

Engleski mediji prenose da Guardiola ponovo želi potrošiti ogromnu sumu novca jer nije zadovoljan kako njegov tim igra. Navodno, Guardiola je zainteresovan da dovede pojačanje iz Barcelone i to Philippea Coutinha koji je prošlog januara upravo iz Liverpoola otišao put Španije.

Mediji na Otoku prenose da je City zainteresovan za Brazilca zbog čestih povreda De Bruynea i Fernandinha, te da neće štediti. Navodno, Građani su voljni platiti čak 160 miliona eura za Coutinha, odnosno upravo koliko ga je platila i Barcelona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Guardiola vidi Coutinha kao zamjenu za Davida Silvu koji će najvjerovatnije na kraju sezone napustiti klub. Ipak, teško da će Barca tako lako pustiti igrača za kojeg su se borili čak nekoliko mjeseci. No, naučili smo da je u fudbalu sve moguće.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

luks-02
Ja bih ga prodao odmah bez razmišljanja sa 20 milijona popusta.
4 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi