Bh. golman bi mogao promijeniti sredinu

Erzurumspor dobio "smiješnu" ponudu za Šehića

Ibrahim Šehić na pragu je odlaska iz Erzurumspora.

Odnedavno prvi golman reprezentacije BiH je u ovaj turski klub stigao tokom ljeta, ali nakon šest mjeseci mogao bi spakovati kofere i svoju karijeru nastaviti u redovima Trabzonspora.

Drugoplasirani tim tamošnjeg šampionata je već neko vrijeme 'zagrizao' za Šehićeve usluge i čini sve da se transfer ostvari, a mediji u Turskoj prenose kako je na adresu Erzurumspora za bh. golmana sada stigla i zvanična ponuda od tek 700.000 eura.

Iako je Erzurumspor zbog teške finansijske situacije primoran prodavati najbitnije igrače, pojedini mediji su ponudu okarakterisali kao 'smiješnu', pogotovo jer je i predsjednik kluba nedavno poručio Trabzonsporu da Šehić može ići samo uz dva miliona eura.

Trabzonspor će morati brzo reagovati i odriješiti kesu, jer je za Šehićeve usluge zainteresovan i Galatasaray, kao i još neki klubovi iz ostalih zemalja, koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

Šehić je u jesenjem dijelu sezone branio za Erzurumspor na ukupno 15 utakmica, primio je 16 pogodaka, a na četiri utakmice je sačuvao svoju mrežu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prije nego što je došao za Erzurumspor, podsjećanja radi, branio je za azerbejdžanski Qarabag, turski Mersin i Željezničar u kojem je ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.