Ibrahim Šehić već ove zime mijenja klub?
Ovog ljeta se vratio u Tursku

Pred novim angažmanom?

Ibrahim Šehić već ove zime mijenja klub?

S. Mlaćo

Bh. golman Ibrahim Šehić mogao bi već ove zime napustiti redove turskog Erzurumspora. Naime, ovaj klub su zadesili određeni finansijski problemi, te će nekoliko glavnih igrača prema svemu sudeći napustiti klub.

Šehić ipak neće napustiti Tursku, s obzirom da je prema pisanju velikog broja medija u toj zemlji, u pregovorima sa Trabzonsporom.

Navodno su prvi kontakti već ostvareni, te neće biti iznenađenje ukoliko Šehić ponovo promijeni sredinu.

Reprezentativni golman naše zemlje u julu ove godine stigao je iz azerbejdžanskog Qarabaqa u Erzurumspor, te je do sada u Super ligi upisao 15 nastupa.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Njegov sadašnji tim nalazi se trenutno na 16. mjestu koje vodi u niži rang. Na drugoj strani Trabzonspor je drugoplasirani sa šest bodova zaostatka za Basaksehirom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi