Erzurumspor visinom obeštećenja 'zakočio' transfer Ibrahima Šehića?
Da li će bh. golman uskoro promijeniti klub?

Bh. golman na meti Trabzona, da li će promijeniti klub?

Erzurumspor visinom obeštećenja 'zakočio' transfer Ibrahima Šehića?

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Ibrahim Šehić mogao bi ove zime napustiti redove turskog Erzurumspora.

Šehić je navodno meta Trabzonspora koji čini sve da se transfer i ostvari, međutim iz Erzurumspora ne misle baš tako lako pustiti golmana bh. reprezentacije.

"Niko od naših igrača nije slobodan. Klubovi koji žele Šehića trebaju doći kod nas. Znamo za interes Trabzona, ali ako su ozbiljni neka donesu dva miliona eura", jasni su bili iz Erzurumspora.

Erzurumspor se trenunto nalazi na 16. mjestu sa isto toliko osvojenih bodova i do kraja sezone će voditi bitku za opstanak u ligi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Na drugoj strani, Trabzon je drugoplasirani i šest bodova zaostaje za liderom Basaksehirom.

Podsjetimo, Šehić se u Tursku vratio u julu 2018. godine iz azerbejdžanskog Qarabaqa.

Top Komentari

bugx
lik ima najgoreg menadzera, reprezentativni golman i ode bez obeštećenja u neki spor...i sad ga koče da pređe u bolji klub... tuga
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi