"Mnogi igrači žele da nas napuste, ali Ibrahim Šehić će sigurno ostati"

Bh. golman na meti Trabzona

"Mnogi igrači žele da nas napuste, ali Ibrahim Šehić će sigurno ostati"

E. Čaušević

U turskim medijima prije nekoliko dana pojavila se informacija da će Ibrahim Šehić napustiti Erzurumspor i potpisati za Trabzonspor, ali čini se da ove zime od toga neće biti ništa.

Zimski prelazni rok u Turskoj već je počeo, a klubovi se uveliko spremaju za ono što ih čeka u narednoj godini. Bh. reprezentativac Ibrahim Šehić nakon nekoliko sjajnih sezona u Qarabagu odlučio se vratiti u Tursku i potpisati za Erzurzmspor iako je imao još nekoliko zanimljivih ponuda.

Pored nastupa za našu reprezentaciju Šehić je bio standardan na golu Erzurzma, ali ovom timu ne ide baš najbolje u Superligi. Oni se nalaze u zoni ispadanja sa svega 16 bodova i tri pobjede nakon 17 odigranih kola. Zbog toga mnogi igrači Erzurzma žele promijeniti sredinu, a navodno Šehića traži Trabzon.

Trabzonspor je jasno pokazao interes za bh. golmana i spreman je da ga dovede u januaru iako je Šehić tek prije pola godine stigao u Erzurum. Ipak, sportski direktor ovog tima Mehmet Ozdilek demantovao je navode da će klub prodati Šehića, te poručio da bh. golman sigurno ostaje barem do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Uvijek se trudim da jasno govorim o situaciji u klubu. Golman Ibrahim Šehić ostaje u Erzurumu. On je jedan od najboljih golmana u ligi i zadovoljni smo njegovim partijama. Mnogi igrači žele da odu iz ovog tima, ali Šehić ostaje i to je sigurno", poručio je Ozdilek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi