Plemići će okupljanje i prozivku obaviti sutra a pripreme bi se trebale nastaviti u Makarskoj ili Međugorju, te istarskom gradiću Medulinu.

Plan priprema aktualnog bh prvaka

HŠK Zrinjski: Prvi dio priprema u Makarskoj ili Međugorju, zatim odlazak u Medulin

Trener nogometaša mostarskog HŠK Zrinjskog Blaž Slišković obavit će prozivku svojih nogometaša sutra na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Sutra će se na prozivci osim igrača koji su ostali pojaviti i posuđeni nogometaši Nermin Hajdarević i Anđelo Bevanda te nekoliko nogometaša koji će neko vrijeme provesti na probi. Nakon liječničkih pregleda i inicijalnih testova momčad bi od 14 do 23.01 trebala odraditi dio priprema u Makarskoj ili staroj i provjerenoj destinaciji u Međugorju, dok bi 31.01 HŠK Zrinjski drugi dio priprema trebao obaviti u istarskom gradiću Medulinu u kojem bi trebali ostati dva tjedna.

Što se tiče pripremnih utakmica Zrinjski bi prvi susret trebao odigrati već 19.01 u Mostaru, a kako stvari stoje protivnik će biti netko od niželigaša. Ono što se jedino zna sa sigurnošću jeste da će Plemići nastupati na tradicionalnom memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli gdje će osim domaćina GOŠK-a još nastupati Sutjeska i drugi tim zagrebačkog Dinama.

Spisak protivnika s kojima će se Zrinjski suočiti u Istri bit će obavljen naknadno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.