Abid Mujagić sutra potpisuje za Zrinjski

Napustio Mladost prije desetak dana

Abid Mujagić sutra potpisuje za Zrinjski

Endin Čaušević

Krilni fudbaler Abid Mujagić prije desetak dana odlučio je napustiti ekipu Mladosti, ali prema svemu sudeći će ostati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Mujagić je u jesenjem dijelu prvenstva bio jedan od najboljih igrača Mladost, ali je na zimskoj pauzi odlučio na svoj zahtjev raskinuti ugovor. Ovaj fudbaler je imao nekoliko zanimljivih ponuda na stolu, ali prema svemu sudeći sutra će potpisati za Zrinjski.

Dojučerašnji igrač Mladost je sve dogovorio s aktuelnim prvakom BiH i ako ne bude nekih nepredviđenih problema sutra će zvanično postiti novi igrač Zrinjskog.

Mujagić je u prvom dijelu sezone odigrao 18 utakmica za Mladost u Premijer ligi BiH, te je uz tri gola upisao još tri asistencije. Prethodno je Mujagić, podsjećanja radi, nastupao za Inter Zaprešić, Zvijezdu, Goražde, Teplice, Banik Most... Bio je također i kadetski reprezentativac BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Želi napraviti iskorak

"Da, tačno je, više nisam igrač Mladosti. Želio sam promijeniti sredinu, pokušati napraviti neki iskorak i zahvalan sam predsjedniku kluba Mensuru Mušiji što mi je izašao u susret. Ima nekog interesovanja, moguće je i da odem van BiH, ali sve oko toga sam prepustio svom agentu", kazao nam je Mujagić nakon raskida saradnje s ekipom Mladosti.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Abide dobro došao u šesterostrukog prvaka
2 43
zaboti janos
Ipak nesto ima vaznije od love,nikad ne bi igrao za
20 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi