Dvojac iz GOŠK-a se vraća u HŠK Zrinjski

Na Gabeli očekuju prva pojačanja

Dvojac iz GOŠK-a se vraća u HŠK Zrinjski

S. Mlaćo

U NK GOŠK još uvijek se očekuju prva pojačanja, a kada su odlasci u pitanju sigurno je da u narednom dijelu sezone u Gabeli nećemo gledati Amira Zolja i Luku Ankovića, dok se sa posudbe u redove aktuelnog prvaka Zrinjskog vraćaju Anđelo Bevanda i Nermin Hajdarević.

Naime ovaj dvojac je proteklu polusezone proveo u Gabeli. Hajdarević je upisao 17 nastupa uz po jedan pogodak i asistenciju, dok je upisao dva nastupa, ali u Kupu BiH.

Kada su pojačanja u pitanju, ona se očekuju u prvim danima iduće sedmice.

Ništa od dolaska Vukušića

iako su iz ovog kluba za lokalne medije kazali kako postoje pregovori i da bi ulogu moglo odigrati prijateljstvo Neretljaka s s Vukušićem, od cijele priče na kraju neće biti - ništa. Sudeći barem prema onome što nam je rekao Vukušić u kratkom telefonskom razgovoru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nema ništa od toga, to je laž. Imam ugovor u Sloveniji, a ako i budem mijenjao klub, gledat ću da bude nešto dalje...", kaže Vukušić, a glasine je također odbacio i sam Neretljak.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi