Nogometaši Hajduka prelako su slavili protiv ekipe Šahtara u Antaliji

Pripremne utakmice

Hajduk razbio ukrajinski Šahtar, Zvezda slavila s 8:1

Edmir Škorić

Nogometaši Crvene zvezde i Hajduka danas su ostvarili sigurne pobjede u prijateljskim mečevima.

Crvena zvezda je sa 8:1 savladala Akritas u prvom ovogodišnjem meču u kojem se priprema za nastavak šampionata u Srbiji.

U strijelce su se upisali Milan Pavkov, Nemanja Milunović, Cafu, Lorenco Ebisilio, Stefan Hajdin, Srđan Babić, Dejan Joveljić i Aleksa Vukanović.

Jedini pogodak za kiparskog drugoligaša postigao je Lukaidis.

Zvezda za četiri dana putuje u Antaliju, a tamo se već nekoliko dana nalaze hrvatski klubovi Dinamo i Hajduk, koji je danas odigrao svoj meč.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk je u Beleku (Antalija) uvjerljivo, rezultatom 4:1, savladao ekipu Šahtara iz Donjecka, a strijelci su bili Caktaš, Delić, Jairo i Teklić, dok je Dentinho dao jedini gol za ukrajinski tim.

Svoju utakmicu odigrao je i Dinamo, koji je slavio sa 2:0 protiv rumunske ekipe Poli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.