Kako Hajduk uspijeva da dovede igrača vrijednog 30 miliona eura?
Pellegri se nije nametnuo kod Thierryja Henryja u ekipi koja se bori za opstanak u Ligi 1

Mladi Pellegri stiže na Poljud

Kako Hajduk uspijeva da dovede igrača vrijednog 30 miliona eura?

E. Škorić

Na Poljud bi naredne sedmice trebao da dođe 18-godišnji Pietro Pellegri, 18-godišnji napadač kojeg je Monaco prošle zime Genoi platio čak 30 miliona eura.

Pellegri je doveden kao velika nada u Monaco, plaćen je isuviše puno za tako mladog i neformiranog igrača, ali Pellegri se nije uspio nametnuti kod Thierryja Henryja.

Za njega sada posebno nema mjesta u Monacu, pošto se klub bori za opstanak u ligi, a nakon što je poslan u drugi tim Kneževa, mladić je zatražio odlazak.

Očekuje se sada da stigne na Poljud, no da bi došao u Hajduk, moraju se poklopiti neke stvari.

Prije svega Monaco mora da završi transfer Nikole Kalinića iz Atletica, pritom bi Atletico doveo Alvara Moratu iz Chelseaja, a Chelsea Gonzala Higuaina iz Milana.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dovede li Hajduk Pellegrija, biće to velika stvar bez obzira što ovaj ima samo 18 godina i jako malo iskustva. Splićanima je neophodan klasični napadač, a kada dobijete jednog koji vrijedi 30 miliona eura, onda možete da budete optimistični.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Kakve gluposti nalupeta ovaj Škorić. Kao prvo on uopšte ne dolazi u Hajduk, a kao drugo ideja je bila posudba mada kao što sam već rekao sam igrač je to demantovao. Kao treće nije plaćen 30 miliona već 21. Škoriću da se ti ipak držiš Karleuše i sličnih?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi