Crvena Zvezda napravila posao o kojem će se dugo pričati

Tako to radi prvak Srbije

Crvena Zvezda napravila posao o kojem će se dugo pričati

S. Mlaćo

FK Crvena Zvezda iza sebe ima sjajnu godinu, a bar po poslu koji su napravili jučer, i ova će biti mnogo dobra.

Naime, Beograđani su saudijskom Al Hilalu prodali Miloša Degeneka za čak četiri miliona dolara.

Zanimljivo, Degenek je u Zvezdu stigao prije pola godine 200.000 eura, te to najbolji govori kakav je potez odradio aktuelni prvak Srbije. Dobrim igrama privukao je pažnju na sebe, a vrijedi istaći da je upravo njegov pogodak protiv Salzburga donio Zvezdi plasman u grupnu fazu Ligu prvaka.

"Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u posljednje vrijeme kada se uzme u obzir da smo ga doveli prije samo šest mjeseci za 200.000 eura", kaže direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Degenek je za Zvezdu upisao 33 nastupa, a Terzić ističe da je njegov transfer bio plasiran.

"Hvala mu na ogromnom doprinosu, te kvalitetnim igrama i vrhunskom profesionalizmu. Mi smo prije mjesec doveli Nemanju Milutinovića, a nadamo se da će Degenek se jednog dna vratiti u svoju Zvezdu".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Degenek je u Zvezdu stigao iz japanske Yokohame.

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
Ko im hebe mater
22 0
izvoristine
Samo glupe zatucene Arape mozes tako posteno zajebat. A Srbi se trenutno najvise bogate od ljudi koje najvise moze..Muslimana
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi