Stara dama ima plan da dovede nekoliko nogometnih dragulja, a sve je sada izašlo u javnost nakon gafa Paraticija

Ovo se nikada ne viđa

Veliki gaf direktora Juventusa: Spisak pojačanja zaboravio u rimskom restoranu!

Edmir Škorić

Jeste li nekada čuli da je predstavnik jednog kluba zaboravio listu pojačanja u restoranu? Niste? Onda će vam ova priča biti jako zanimljiva.

Fabio Paratici, sportski direktor Juventusa, boravio je u subotu u jednom rimskom restoranu, ali je po odlasku iza sebe ostavio salvetu na kojoj je saradnicima objašnjavao planove kluba u narednim prelaznim rokovima i ispisao imena nekih nogometnih dragulja.

Rimski Il Tempo je došao u posjed salvete, pa je naravno odmah objavio u svom mediju kao eksluzivnu informaciju. Tako više nisu tajne koje igrače planira da kupi prvak Italije.

Na salveti su neka imena, među njima mladi Mattia Zennaro (Venezia) i Demiral (Alanya), a tu se nalazi i mladi Romin nogometaš Zaniolo, kojeg je Inter pustio kao dio sporazuma za Radju Nainggolana.

Argentinac Cristian Romero iz Genoe je također jedna od meta, kao i "novi Pirlo" Sandro Tonali iz Brescije, koji se povezuje i s Milanom. Romero i Tonali vrijede po 20 miliona, Zaniolo 40, a na listi je i mladi napadač Chiesa iz Fiorentine koji vrijedi 50 miliona.

Na kraju, tu je i Sergej Milinković-Savić, veznjak Lazija koji bi navodno došao da zamijeni Miralema Pjanića.

Sve su to imena ispisana na salveti koju je sportski direktor Juventusa ostavio u restoranu u Rimu. Možda je sve to uradio namjerno? Ako nije, onda već možete pretpostaviti kako će izgledati Stara dama za godinu-dvije...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Juventus večras igra protiv Lazija u Rimu, pa je to razlog zašto je rukovodstvo Stare dame već jučer boravilo u italijanskoj prijestolnici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.