Martin Caceres stigao na ljekarske preglede
Foto: Twitter/Juventus

Treći put oblači dres Juventusa

Martin Caceres stigao na ljekarske preglede

Martin Caceres je stigao u Torino gdje će obaviti ljekarske preglede prije nego što finalizira svoj transfer iz Lazija u Juventus.

Ovo će biti treći put da 31-godišnji Urugvajac stiže u Juventus, klub čije je boje već branio kao posuđen igrač Barce u sezoni 2009/2010, te od januara 2012. do jula 2016. godine.

Nakon obavljenih pregleda u "J-Medical" centru, Caceres će potpisati novi ugovor sa Juventusom, u koji stiže kao zamjena za Medhija Benatiju. Inače, Benatia bi uskoro trebao potpisati za katarski Al-Duhail.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Lazio nije računao na Martina Caceresa ove sezone, a on se povezivao i sa Bolognom, Parmom i klubovima u Japanu prije nego što je stigla ponuda Juventusa.

Vjeruje se da će Juventus Laziju isplatiti 600.000 eura na ime obeštećeja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baggio89
Olupina ! Pojačali ste Lazio njegovim dovođenjem.
3 0
AMKO
Nek utmzme broj 5
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi