Četvrtfinale Kupa Italije

Šta se desilo s Džekom? Objavljeni sastavi Fiorentine i Rome

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju u gostima protiv Fiorentine utakmicu četvrtfinla Kupa Italije.

Okršaj starih rivala jedan je od velikih derbija u ovoj fazi Kupa Italije. Meč u Firenci igra se od 18:15 sati, a već su poznati sastavi obje ekipe. Sigurno da je najveće iznenađenje to što bh. reprezentativac Edin Džeko nije u sastavu Rome od prve minute.

Džeko je za vikend u prvenstvu konačno prekinuo golgeterski post i postigao dva gola Atalanti. Navijači rimskog kluba su iznenađeni što se bh. napadač nije našao u sastavu Vučice, te će svoju priliku čekati s klupe

Mjesto u vrhu napada dobio je Patrik Schick, dok će nakon dugo vremena od prve minute zaigrati i argentinski veznjak Javier Pastore.

Fiorentina: Lafont, Benassi, Biraghi, Chiesa, Fernandes, Hugo, Milenković, Mirallas, Muriel, Pezzella, Veretout.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma: Olsen, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Cristante, Nzonzi, Zaniolo, Pastore, El Sharaawy, Schick.

Fiorentina i Roma nikad nisu bili ovako izjednačeni na kladionici

Što se tiče kladionica za ovaj meč situacija je izjednačena. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete odigrati dosta toga na meč Fiorentine i Rome, no mnogi su iznenađeni što u ovom okršaju skoro da nema favorita jer su kvote nevjerovatno izjednačene. Sve to možete pogledati na OVOM linku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.