Trener Manchester Cityja nije htio ulaziti u verbalni sukob sa Sarrijem iako bi to neki treneri vjerovatno jedva dočekali.

Trener Manchester Cityja

Guardiola ispao gospodin iako se Sarri nije pozdravio s njim: Nije me vidio...

Španski trener Pep Guardiola ispao je pravi gospodin nakon što se trener Chelseaja Maurizio Sarri nije htio pozdraviti s njim poslije poraza na Etihadu od 6:0.

Nakon meča engleskog Premiershipa Guardiola je pružio ruku svom kolegi s druge strane, ali Sarri je samo prošao pored njega.

Ipak, Pep je poslije meča rekao kako ga italijanski stručnjak vjerovatno nije vidio.

"Nije me vidio. Imam dobar odnos s njim, nemamo problema", rekao je Guardiola pa se osvrnuo na to koliko je Sarriju trenutno teško:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Oni su nas pobijedili na Stamford Bridgeu. Ljudi ne razumiju koliko je teško. U mojoj prvoj sezoni u Engleskoj također je bilo teško. Potrebno je da vam vlasnici kluba vjeruju", poručio je Pep.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.