Azpilicueta: Igrali smo dobro u prvih pet minuta
Španski defanzivac je nakon meča dao pomalo i smiješnu izjavu.

Španac nakon meča

Azpilicueta: Igrali smo dobro u prvih pet minuta

Španski fudbaler Cesar Azpilicueta bio je razočaran nakon današnjeg poraza njegovog tima u gostima protiv Manchester Cityja.

Podsjetimo, Chelsea je doživio jedan od tajtežih poraza u historiji jer je na Etihadu izgubio čak 6:0, a Azpilicueta je nakon meča poručio da je ovo bila najgora noć njegove karijere.

"Ovo je najgora noć moje karijere. Teško je uopšte objasniti šta se desilo. Bili smo dobri u prvih pet minuta, ali to nije dovoljno. Bila je ovo razočaravajuća i frustrirajuća utakmica. Primamo mnogo golova, to ne smijemo sebi dozvoliti".

"Kada izgubite 6:0, onda znate da niste igrali dobro. Znali smo da će biti teško, a sada možemo samo da se izvinimo navijačima", rekao je Španac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Chelsea će priliku za popravni imati već u četvrtak kada u okviru prvog meča šesnaestine finala Evropa lige gostuje kod Malmoa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BreakingBad
Je li moguće da je vama ovaj lik na naslovnoj pored Eyofa wtf
0 3
king11
bolje da ste igrali dobro u preostalih 85 minuta
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi