Zaštitari morali reagovati

Za Hazarda su tek nakon meča počele nezgodne situacije

Belgijski fudbaler Eden Hazard suočio se sa nezgodnom situacijom nakon sinoćnje utakmice Malmo - Chelsea.

Prva zvijezda tima iz Londona odigrala je posljednjih 20 minuta ovog susreta u kojem je Chelsea slavio sa 2:1, a nakon meča je morao potražiti pomoć zaštitara.

Jedan od navijača je na malo agresivniji način prišao Hazardu, iznenadio ga i na sve načine pokušao da dobije dres. Reagovalo je i nekoliko zaštitara, ali Hazard je poslije objasnio da je sve zapravo bilo puno mirnije nego što je izgledalo:

"To nije bio incident. Samo me je pitao za dres", kratko je prokomentarisao Hazard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, ovaj susret će svakako dobro poslužiti Plavcima kako bi vratili samopouzdanje koje je palo na niske grane poslije poraza od Manchester Cityja 6:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.