Portugalac ima ono nešto

Georgina, oprez! Atraktivna Joselyn se javno nudi Ronaldu

Udati se za poznatog nogometaša najveći je san milionima djevojaka. Oni su zgodni, bogati i idoli nacije, a žene koje odaberu za brak odmah pobjeđuju preostalih stotinu koje su se borile za tu poziciju.

Ako je gdje postojala ogromna konkurencija, onda je u slučaju Cristiana Ronalda koji je nakon niza veza sreću pronašao u zagrljaju deceniju mlađe Španjolke Georgine Rodriguez, sa kojom je prije skoro dvije godine dobio i djevojčicu Alana Martinu.

Time je Ronaldo stavio tačku na buran ljubavni život koji je vodio proteklih godina, ali daleko od toga da ga i dalje ne salijeću djevojke, a jedna od onih koja je bacila oko na njega je 28-godišnja američka manekenka Joselyn Cano.

Joselyn je inače veoma popularna na društvenim mrežama, sarađuje sa brojnim vodećim brendovima u modnoj industriji, a njezina strast su nogomet i - Cristiano Ronaldo. Nedavno je izjavila kako joj se Portugalac sviđa i da često gleda njegove fotografije, videosnimke.

Obzirom da Joselyn zbog izgleda i atraktivne linije porede s Kim Kardashian, Ronaldo može biti ponosan što ima takvog obožavatelja, dok njegova Georgina itekako ima razloga za zabrinutost. A možda se jednostavno i pomirila s tim da je njezin dragi san mnogih djevojaka...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.