Ronaldove patike uzele svu pažnju: Gledanje u njih može oštetiti vid

Obložene su s 50.000 Swarovski kristala

Ronaldove patike uzele svu pažnju: Gledanje u njih može oštetiti vid

Portugalac Cristiano Ronaldo (33) privukao je veliku pozornost neposredno pred sinoćnju utakmicu između Atletico Madrida i njegovog Juventusa (2:0).

Ronaldo je sa saigračima na teren izašao u elegantnoj kombinaciji koju je kvario pogled na njegove patike koje su odurale od ostatka kombinacije. Radi se o Nike Air Max 97 'Metallic Gold' modelu koji je obložen sa 50.000 Swarowski kristala, no patike u kojima se prošetao po terenu navodno nisu unikatne i moći će ih nabaviti i ostali imućniji pojedinci.

Nisu, naravno, izostale ni reakcije na društvenim mrežama koje su bile različite. Neki su bili oduševljeni njegovim izborom, ali ima i onih koji su se zgrožavali, u toj mjeri da su pisali kako ih ne bi posjedovali ni da ih besplatno dobiju. 

Ronaldov povratak u Madrid, doduše ne u onaj dio u kojem su mu pljeskali već zviždali, nije se okončao onako kako se nadao. Na Wanda Metropolitano stadionu njegov Juventus je poražen rezultatom 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi