Ne cvjetaju mu ruže

Nesuđeni Zmaj izazvao bijes navijača: "To se ne radi na klupi"

Nesuđenom reprezentativcu BiH Nemanji Gudelju ne cvjetaju ruže u Sportingu iz Lisabona.

Sin nekadašnjeg nogometaša Leotara Nebojše Gudelja od ljetos nastupa u Portugalu, a posljednji meč protiv Martima (0:0) neće pamtiti po dobrom, jer je svojim postukom izazvao veliki bijes navijača.

Gudelj na tom meču nije bio baš na nivou i već nakon prvih 45 minuta je preselio na klupu, međutim  problem je nastao kada je primijećeno da u ruci ima mobitel i da je pažnju posvetio porukama ili igricima umjesto dešavanjima na terenu.

Odmah po završetku utakmice krenula je lavina negativnih komentara upućenih nekadašnjem igraču Ajaxa preko društvenih mreža.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Takve stvari se ne radi na klupi, sramota", samo je jedan od komentara.

Prije nekoliko godina Gudelj se dovodio u vezu sa reprezentacijom BiH. I sam je u medijskim istupima naglašavao da ne bi imao ništa protiv da igra za zemlju svog porijekla, međutim na kraju se umiješala Srbija, kojoj je ostao lojalan s obzirom da je prethodno igrao za omladinske selekcije 'orlova'.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.