Revanš osmine finala Lige prvaka

Navijači Uniteda se osjećaju loše: Znate li kolika je kvota na prolaz PSG-a?

Fudbaleri Manchester Uniteda imat će vrlo težak zadatak sutra navečer jer gostuju kod PSG-a u okviru revanša osmine finala Lige šampiona.

To je samo po sebi težak zadatak, a kada tome dodamo činjenicu da United u Pariz putuje bez desetorice povrijeđenih igrača i s dva gola minusa iz prvog meča, prolaz dalje djeluje kao nemoguća misija.

Tako smatraju i vodeće kladionice koje nude zaista mizernu kvotu na one koji smatraju da će PSG proći u četvrtfinale. Tako MOZZART kladionica nudi kvotu samo 1,02 na prolaz Parižana, dok je kvota na Crvene đavole čak 13,8.

Ekipa koju sa klupe predvodi Ole Gunnar Solskjaer igra u zaista sjajnoj formi, ali će na Parku prinčeva biti bez Anthonyja Martiala, Antonia Valencije, Mattea Darmiana, Phila Jonesa, Andera Herrere, Nemanje Matića, Jessea Lingarda, Alexisa Sancheza, Juana Mate i Paula Pogbe.

Ako uzmemo u obzir da nema Herrere, Pogbe, Mate i Matića, možemo reći da će United u Parizu igrati bez čitavog veznog reda i bit će vrlo zanimljivo vidjeti ko će ih zamijeniti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naravno, treba spomenuti i to da će Pariz također biti oslabljen obzirom da ponovo neće igrati Edinson Cavani i Neymar.

Inače, susret se igra sutra navečer od 21.00 sati, a u istom terminu svoj revanš će odigrati Porto i Roma.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.