Igrač Uniteda pred meč s PSG-om posjetio kozmetički salon
Manchester United u srijedu navečer igra protiv PSG-a u Parizu i ima težak posao jer juri dva gola zaostatka

Igrač Uniteda pred meč s PSG-om posjetio kozmetički salon

Edmir Škorić

Manchester United u Pariz putuje na revanš osmine finala Lige prvaka i u teškoj je situaciji jer je PSG na Old Traffordu slavio s 2:0.

Ipak, dobra forma raduje Ole Gunnara Solskjaera, a njegovi igrači sasvim sigurno neće tek tako odustati od četvrtfinala, bez obzira koliko sada izgledalo nemoguće da nadoknade na Parku prinčeva 0:2.

U ponedjeljak su igrači imali slobodan dan, a svako je imao svoje obaveze. Chris Smalling je recimo posjetio čistio

nicu odjeće u sivoj trenerci. U ruci je stoper Uniteda nosio dvije plastične vrećice s odjećom.

Napadač koji igra konačno u pravoj formi, Romelu Lukaku, šetao je gradom u trapericama i zelenoj jakni, uglavnom buljeći u ekran mobitela.

Njegov saigrač, defanzivac Diogo Dalot je 30 minuta proveo u salonu ljepote, a također su ga fotografi ulovili na izlasku s telefonom u ruci.

Paul Pogba je suspendovan za duel s PSG-om, što je svakako dodatni problem za Crvene vragove, no klub takvog imena i tradicije ne može da se unaprijed predaje, pa nas u srijedu čeka sasvim sigurno žestoka borba svih 90 minuta. Možda i malo više...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi