Pretjerali su? Kvota na United u Parizu je ogromna

Da li još ko vjeruje?

Pretjerali su? Kvota na United u Parizu je ogromna

Edmir Škorić

Manchester United će u srijedu navečer gostovati u Parizu u revanšu osmine finala Lige prvaka.

PSG je na Old Traffordu slavio s 2:0 i odradio dobar posao, ali Parižani će naravno ozbiljno pristupiti i drugoj utakmici, koja je na programu u srijedu navečer.

United je oslabljen, neće biti čak desetorice, pa je tako Ole Gunnar Solskjaer prinuđen da pravi početnih 11 bez Martiala, Valencije, Darmiana, Jonesa, Herrere, Matića, Lingarda, Sancheza, Mate i Pogbe.

Kada se sve to uzme u obzir, onda dobijemo kvotu na prolaz PSG-a mizerniju nego ikad, a na prolaz Uniteda ogromnu.

Nismo se navikli da kladionice ovoliko United smatraju autsajderom, pa čak i kada gostuju moćnom PSG-u s 0:2 iz prve utakmice.

Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Solskjaer dobio sjajne vijesti pred uzvratnu utakmicu protiv PSG-a

Nakon što je u prvoj utakmici na Old Traffordu golovima Kimpembea i Mbappea stigao do pobjede PSG će pokušati sačuvati veliku prednost iz prve utakmice.

U prvoj utakmici Parižani su zbog povreda bili bez dvojice bitnih igrača Neymara i Cavanija, a čini se da će tako biti i u uzvratnoj utakmici.

Za Neymara je bilo jasno da neće nastupiti u ovoj utakmici, ali se očekivalo da bi se Edinson Cavani mogao vratiti, posebno nakon što je počeo trenirati s ekipom.

Prema riječima Thomasa Tuchela Cavani će vjerovatno propustiti meč protiv Uniteda, a li bi utakmicu mogao pratiti s klupe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nemam vijesti o Neymaru, Cavani se vratio i trenirao je s ekipom prvi put nakon povrede. Mislim da neće biti spreman za uzvratnu utakmicu", rekao je Tuchel.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Ebo vas mocart.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti