Šta se dešava treneru Juventusa

Allegri izbrisao Twitter profil, pa se samo kratko vratio i poručio: "Pušite ga"

Endin Čaušević

Massimilianu Allegriju ne ide baš najbolje u posljednje vrijeme na klupi Juventusa i sve više se govori o tome da će napustiti klub.

Velike kritike Allegri je dobio od navijača Juventusa nakon poraza u Ligi prvaka protiv Atletico Madrida (2:0) i tako ugrozio borbu za titulu Stare dame što je glavni cilj ovog tima.

Već danima se u italijanskoj javnosti piše o tome da će Allegri sigurno napustiti Juve na kraju sezone, no da ne bi bilo čudno ni da se to desi nešto ranije.

Stara dama je u nedjelju u gostima pobijedila Napoli sa 2:1, a navodno Allegri je prije te utakmice htio dati otkaz. On je razgovarao s čelnicima Juventusa i navodno im je saopštio da više nema snaga da se bavi svim dešavanjima van terena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegriju je najviše zasmetalo što je dobio velike kritike od navijača na društvenim mrežama zbog čega je izbrisao Twitter i Instagram profile. No, sve je šokirao jučer kada se kratko vratio.

On je na Twitteru odlučio da odgovori kritičarima i šokira italijansku javnost. Allegri je samo kratko napisao "Pušite ga", a nakon nekoliko minuta ponovo je izbrisao Twitter nalog. Zaista nevjerovatno ponašanje trenera Juventusa koji čini se gubi lagano konce u ovom timu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.