6

Komentari (6)

Edin Merlin
Juve prolazi 1000%
Seva1956
JUVE ĆE IZBACITI ATLETIKO ! JUVE IDE DO FINALA ! ALEGRI JE FUDBALSKI FILOZOF ! PJANIĆ ĆE OSVOJITI LIGU PRVAKA O.G. !
tuzlaak
Dilivio
Veletim nece nikakve skandale praviti, Allegri ce nestati krajem jos jedne upropastene sezone i to je to. Naslijedio je ogromnu srecu iza Contea da se bori u sve manje kompetitivnoj serie A, te da ispadne junak price iako nerealno i ne u potpunosti zasluzeno. Uglavnom nicija do zore nije gorila, reklo bi se; imati takav arsenal i potencijal u timu a igrati k'o Zeljo... s takvom krizom identiteta se ne osvaja najveci pehar... #Fino alla fine.
ErnestoJavierChevanton
A čuj znalca, diže Contea u nebesa koji ispadne u grupi Lige prvaka od Galatasaraya, onda iste te sezone gubi od Benfice u Evropa ligi, prije finala koje se igralo na Juventusovom stadionu. Iduće sezone dolazi Allegri i sa praktično istom postavom igra finale Lige prvaka (inače, opet izmišljena vijest)
Dilivio
Gdje sam hvalio contea? Samo konstatiram cinjenice da je juve iz god u god jaci i jaci tim sa sve gorom igrom. Conteova epoha je sasvim drugacija, govorimo o razlicitim periodima te razlicitim fazama izgradnje tima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.